Dag 2

20150701_190641 20150701_19060120150701_190616IMG_0657dIMG_0658Wat een hitte! Meer liters water gedronken dan gefietst. De warmte heeft drie leerlingen de das omgedaan maar ze zitten nu terug vrolijk aan tafel. Na pannenkoeken met aardbei, twee soorten pastasalades en rijstpap, hebben de leerlingen meer energie dan de begeleiding.  Kaarten, volleyballen, het kan allemaal na 105 kilometer in de zon. Lachen doen ze nog, maar goed slapen alvast ook. De nieuwe banden worden gesmeed, de routine is in zicht.

20 gedachten over “Dag 2”

  1. Ik krijg elke dag meer respect voor jullie!
   Verzorg jullie goed en geniet ervan.
   Ik kijk uit naar het volgend verslag!
   Tot later.

 1. Tof dat iedereen het aankan tot nu. Kunnen jullie ook even posten waar jullie nu zitten?
  Sterkte morgen en de volgende dagen…

 2. Schitterend, op alle vlakken ! Hartverwarmend. Toi toi toi voor de hele groep !

 3. Super gedaan allemaal!!!
  Dag 2 is toch weeral maar afgehandeld, met weersomstandigheden om u tegen te zeggen.
  Vol trots lezen we jullie verslag.
  Veel moed voor dag 3.

 4. Jullie zijn de helden van “la petite reine”! De doortocht van de Tour in Belgie kan me gestolen worden, jullie prestaties verdienen minstens even veel respect. vive le velo zal een pak minder boeiend zijn dit jaar, de verslaggeving van Van Nieuwkerke kan niet op tegen die van M. Tielens. Top wat jullie doen! Veel succes allemaal lieve fietsers en begeleiders.

 5. Heerlijk om dit verslag te lezen bij het ontbijt. Jullie slapen waarschijnlijk nog, maar geniet alweer van een zonovergoten dag. Ik kijk al uit naar het volgend bericht. Have fun and enjoy.

 6. So far so good!
  Het wordt zelfs een dubbele uitdaging.
  1000 km fietsen in temperaturen van meer dan 30 graden.
  Toi,toi,toi

 7. Hopelijk zijn de drie er weer bovenop en kunnen ze vandaag weer mee fietsen. Ziet er tof uit, met al die tentjes! Trap zo voort!

 8. Zálig om het dagelijkse verslag te kunnen lezen op de blog. Gezelligheid troef op de camping! Da’s fijn na elke dag 100 kilometers wegtrappen op jullie fiets in die helse warmte!
  Wat doen jullie dat goed, zeg…
  Hou de moed erin en nog veel succes aan iedereen!!!
  Een dikke knuf voor Wies !

 9. Na een zware dag en een blits bezoekje van papa, ben je toch terug vertrokken voor dag 3. Wij zijn supertrots op jouw Lucas… en ook op alle anderen…have fun en hop naar de top…xx

 10. Hallo pauline,

  Wij zij superfier op jou dat je deze uitdaging bent aangegaan.
  Je zal zweten en vloeken, maar ook banden smeden die je nooit zal vergeten, zowel met je medefietsers (essen), als met de lerarenbegeleiders.
  Bovendien heb je meegeholpen aan een heel mooi project, we love you pauline, eileen en rie, de buren

 11. Hallo iedereen
  Ontzettend knap wat jullie doen! De blog is heel fijn om te volgen, de stukjes mogen best wat langer ;-). Een heel speciale extra duw in de rug voor Fieke!
  Groetjes
  Ellen

 12. Chapeau hoor jongens en meisjes! Mijn eerste wens voor jullie nu is vooral een koele nacht!

 13. Alles geven he meiskes,trotseer de warmte en geniet!!!!!! we duimen Fran.

 14. Geweldig dat jullie dit ondernemen! Een prachtig bedrag om Coop-Afrika te steunen en de onderwijskansen van deze kinderen te vergroten! Ik volg jullie op de voet en ben in gedachten bij jullie! Veel succes aan iedereen, liefste leerlingen en zotte collega’s, smeer jullie goed in en vergeet die liters water niet met deze hitte! xxx

 15. Veel moed en doorzetting in dit weer voor iedereen daar in dit tropisch weer, ben zelfop fietstocht in luxembourg,groetjes aan allemaal. Opa van ward p.

 16. Ik ben blij te lezen dat het nog allemaal lukt daar. Chapeau! Veel plezier en goede moed. Vergeet niet te genieten..

Reacties zijn gesloten.