13 gedachten over “Het is gelukt!”

 1. Ziet er leuk uit daar! Amai Lucas ik viel bekan uit mene zetel door u haar hahhah 😉 Het ziet er wel goed uit! :)

 2. Allemaal nen dikke proficiat,dikke prestatie met zo’n weer !
  Speciaal nog nen diike proficiat voor Kaat Marien

 3. Ondanks de hitte en de inspanning zien jullie er allemaal nog geweldig fris uit. De foto’s zijn fantastisch. Je kan de sfeer er vanaf lezen. We volgen jullie dagelijks, ook al loopt er hier ééntje rond die enorm baalt als het woord ‘fiets’ nog maar wordt uitgesproken. Fran en Laura, nu Stien er niet bij is, supporteren wij dubbel voor jullie (en natuurlijk ook voor alle anderen). Respect, voor jullie prestatie !! Hou vol en geniet !
  Lieve groetjes van de mama van Stien (die jullie ontzettend mist).

 4. super wat jullie elke dag af fietsen en dqn nog met zo n hitte!!!! Wat een prestatie!!! Veel moed nog voor de volgende etappes!

 5. Denise en Paul, mama en papa van meester Egwin + Tante China en Nonkel Bell schreef:

  Al een dikke proficiat aan iedereen vanuit Cassis! Nog enkele dagen puffen, de eindstreep is in zicht! Wij hebben alvast een heildronk uitgebracht op de goede afloop!!!

 6. Voor mij is de vakantie begonnen, maar als leerkracht maak ik voor jullie nog een rapport. Een dikke 10 hebben jullie nu al verdiend!!! Wauw, wat een knappe prestatie!
  Speciaal voor Ragna… een digitale knuffel die je in augustus mag komen ophalen! 😉

  Tara & co

 7. Ik ben heel blij dat er zoveel volk is op de 2e editie, zeker 2keer meer als toen ik meedeed! Nog veel plezier en geniet ervan!

 8. Zo die belachelijke amateurs van de Tour de France zijn gepasseerd. In minder dan 5 minuten door Lier. Hoe kan je nu zo iets zien van de omgeving. Ja even later lagen ze met z’n allen op een hoop en 200 meter verder nog een hoop zwetende lijven op elkaar. Zoals ik al zij: amateurs! Ze zouden beter eens een voorbeeld nemen aan die van Sint Ursula. Vertrek wat vroeger dan de rest, rij je eigen tempo en frequenteer hier een daar een fontein of plaatselijke beek en geniet van je rit. Beklim Alpe d’Huez voor de grote massa er is, zo veel simpeler allemaal. Jullie doen dit voor het goede doel, zij voor de grote flappen en dan kunnen ze nog niet recht blijven. Conclusie: leve Sint Usula fietst de ware pro’s onder de wegrijders. Intussen zijn we nog steeds benieuwd naar de kleur van ons wit, rood, bruin of … spook. Maar wel apetrots. Groeten aan iedereen uit Nijlen ook van opa en oma en moeke en vake en van Swiffer nu ook op vakantie is bij hotel boterhammen met choco.
  De groenten, Luc

 9. O ja nog even een kleine opmerking. Steffi, denk niet dat ge nu nen nieuwe gsm krijgt omdat de oude zogezegd in’t water is gevallen… Eerst boven geraken en dan kunnen we eens praten…
  Luc

 10. Leuke foto’s, jullie doen dat super! Chapeau aan iedereen daar!!

 11. Joepie, foto’s! Fijn om te zien…
  Linda, als ik je in die fontein zie staan, dan denk ik aan hoe graag ik ook deze reis met jou had gedeeld… Al is reis niet het juiste woord, natuurlijk. Dat woord lijkt lucht in deze context. Ervaring en beproeving lijken meer gepast en daar moet ieder op het gepaste moment mee bezig zijn, want je bent tegelijk samen en toch alleen om je voor te bereiden en die berg op te geraken…
  Zo moedig en sterk dat jullie allemaal zijn, ik had er net als iedereen het volste vertrouwen in, maar het blijft iets om je over te verwonderen en dat gebeurt bij ieder verslag over jullie belevenissen.
  Jullie zijn echt geweldig goed bezig allemaal. Blijf doorgaan, zorg goed voor elkaar en besef bij ieder moment hoe bijzonder het is wat je aan het doen bent…
  Groetjes
  Leen

Reacties zijn gesloten.