14 gedachten over “Dag 8: daarom bestaat de uitdrukking: 1 beeld zegt meer dan….”

 1. Heerlijk om te zien hoe SAMEN centraal staat!
  En ik zie er zelfs de was ophangen…
  Ook iets voor thuis voortaan, Wies?
  In elk geval tellen we af. Nog twee dagen en we zien jullie op de Alp!
  Tot overmorgen.
  Papa en Linda

 2. Wij zitten in Allemont te wachten op jullie. Vake van Kaat heeft de berg al ingereden. Aan de jongens hun gezichten te zien zit de vermoeidheid er bij hen niet in. Volhouden zo! Een dikke pluim voor de begeleiding om echt aan alles te denken. Het aftellen aar donderdag is nu echt wel begonnen. Top op de top allemaal.
  Dikke knuffel!
  Vake, moeke, Joke en mama.

  1. Kei sjiek bezig, Kaat! We zijn hier echt met grote ogen aan het kijken naar wat jij daar aan het doen bent. Straf. Heel straf. Je bent er bijna! Bijna rust. Ik denk dat er op die vakantie niet veel meer bewogen gaat worden ^^.

 3. Ziet er geweldig uit! Er zijn inderdaad geen woorden voor nodig om te zien dat dit een toffe groep is. Genieten maar! En trappen he, de top lonkt al ginder in de verte ;-). Kudos voor iedereen!

 4. Superleuke foto’s! Wat een sfeerbeelden. Ik volg elke dag jullie avonturen op en ik bewonder jullie allemaal! Vandaag ben ik speciaal van Wilrijk naar Edegem gefietst (= 3,6 km) en ik heb daar in dé grot een reuzenkaars laten branden voor m’n moedige collegaatjes en alle dappere Sint-Ursula-leerlingskes. een kaars voor iets minder warm weer, voor een verder vlotte tocht en een heelhuidse aankomst op den TOP! Want jullie zijn TOP!
  Inge

 5. Dat ziet er allemaal beeldig uit !
  tot in de Alpen voor nog meer krachttoeren…
  slaapwel en sweat dreams !

  Daisy

 6. Vandaag meer dan 600 km gereden, om donderdag le moment supreme mee te maken. En onderweg bedacht ik, dat jullie dit met de fiets doen. Mijn respect stijgt elke dag. Dit moet zo’n zalig avontuur zijn. Dat jullie af en toe in een rivier kunnen duiken, zal best wel deugd doen. Alleen spijtig dat ons Steffi hare gsm mee heeft gezwommen. Berichtjes sturen lukt precies niet meer. Ik kijk er zo naar uit om jullie te zien aankomen! Ik ga de meest trotse moeder zijn, die mee ga wenen, knuffelen … (ik denk da ik Steffi nooit meer los ga laten) geniet nog van de laatste dagen, en tot donderdag op den top! Nicole en Luc

 7. Dag allemaal
  Heel leuk om jullie foto’s te zien en een stukje van jullie verhaal te lezen.
  Toen we daarstraks met enkelen zaten te luieren aan het strand, hebben we aan jullie, de straffe trappers en logistiekers, gedacht. Elke keer met veel bewondering en geduim voor een goed vervolg.
  Veel liefs voor jullie allen.

 8. Waow, waow en nog eens waow! Jullie avontuur is te mooi voor woorden! Nog even volhouden allemaal en blijf voorzichtig! Ik geraak niet in op de top maar supporter voor ieder van jullie vanuit het schaduwplekje in mijn tuin.
  mevr. Van De Putte

 9. Amai Kaat & co,
  Een hele dikke proficiat voor deze mega-prestaties ! Toen ik voor t eerst over dit idee hoorde, leek het mij waanzin, maar eerlijk gezegd, dat is t verre van …. het is gewoon waanzinnig fantastisch !! Veel succes nog ! En volhouden allemaal hé! Denk aan de finish die in zicht komt…!

 10. Elke dag geniet ik mee van jullie verhalen en met al deze foto’s erbij zat ik te popelen om jullie te feliciteren en mee uit te kijken naar de volgende dagen. Jaloers tot in mijn kleinste teen ( ik deed het zelf vorig jaar mét bagage ) voel ik elke kassei en helling bijna mee in mijn kuiten tintelen… Het is een fantastisch initiatief. Ik stel mijn kandidatuur voor een volgende reis :-) Extra groetjes en een schouderklop aan Lars, hij weet wel waarom..

 11. Sfeer, gezelligheid en enthousiasme druipt van jullie foto’s, heerlijk om te zien! De top is bijna in zicht, goeie moed aan alle fietsers! Ook een dikke pluim voor alle begeleiders!

 12. Prachtige beelden! Ik heb hier maar 1 woord voor: RESPECT! Geniet nog van de laatste dagen … Op naar de top!
  Cine

 13. Hoi allemaal, jullie beleven de tijd van je leven. Prachtig om te volgen. Dit heeft me aangezet om morgen 500 km te trotseren om de finale samen met jullie te kunnen beleven. See you tomorrow !

Reacties zijn gesloten.